Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En brusten rors blad


Snälla
håll käften
jag vill inte höra
alla självklarheter
ur dess ros
fanns ett blad
dess doft av kärlek
föll på marken
förmultnade
bortsopad försvann




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin