Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

exempel på en vinterdikt

 

 

ismönstriga fönster

 

snö spärrar dörren

 

 

värmen njuter av sig själv




Bunden vers (Haiku) av flygia
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-06 17:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra mycket bra!
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia