Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolv

Ingen har märkt något än
Samtidigt som ingen vet allt
Progressivt blir madrassen en backe
Ingen glider ner
Ingen tar sig upp




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-06 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342