Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en evighet tillsammans


den himmel
du talar om
är inte min
den röst du hör
är bara din
det ljus du ser
är mitt mörker
ditt frusna hjärta
har gjort dig blind
släpp dig fri
du behöver rymd
ge dig själv
en kort sekund
en tid för stillhet
i en minut
en evighet
tillsammans
i detta nu




Fri vers av -Erik
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-02-16 14:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken underbar liten komposition....en evighet tillsammans...härligt flyt rakt igenom...
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

-Erik