Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maya!


jag har vandrat på kaffelatteskum och ätit av solen

jag har brutit loss en del av månen och böjt självaste universum

jag har flugit på en jägares spjut och dansat genom tiden med gudarna

hur många miljoner stjärnor i min handflata måste strös över ditt vackra huvud

innan solen slutat lysa mot din bländvita nacke?




Fri vers av -Erik
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-02-20 10:51



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Har lite av ett Maya-indian intresse och
det var detta jag kopplade din text med.
Naturen, gudar, jägare med spjut
och universums närhet.
Det slog mig faktiskt inte förrän i slutraden
att en en sådan där flicka också kan heta
just Maya.
Jag gillar dock texten.
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

-Erik