Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till och med ringsignalen tvekar

till och med ringsignalen tvekar när du ringer
och jag svarar med förbehållet
att samtalet måste ta slut
du avslutar genom att slänga på luren så att jag hör
hur telefonlinjen bryts av i Arboga
och jag tänker att det är där dina ord tystnar till slut




Fri vers av -Erik
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-02-20 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Erik