Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverker


Jag läste i livets manual
Att det inte finns någon garanti
Ingen ångerrätt eller ens ett återköp
Livslängden varierar och syftet är oklart

Sverker, du är min fångvaktare!
Sverker, du är min fångvaktare!
Sverker, du är min fångvaktare!

Reklamation har man inte rätt till
Inte heller kan man byta liv
Oh, snälla Sverker rulla fram din röda tunna
Ty det är nåt mycket bedrägligt med detta liv




Fri vers av -Erik
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-16 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Erik