Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När din sista tår nått havet

en människa gjord av aska
där ensam står och ropar
dina tårar är salta och svarta
frusen mark mot frusna fötter
- din längtans sorgliga sötma!

en jagande skugga
den sköra skärvan
av den blinda ängelns vingar

din vakna trogna bödel
klangen i hennes röst
det hopp du övergav
i ditt vilsna hjärta

en skugga skall kastas mot jorden
när ängelns röst för evigt tystnat
och din sista tår nått havet
förenad bland de andra

på stranden stod en människa
hennes tårar var salta o svarta
din blinda ensamma ängel lyssnar
till hoppet som du övergav
i tystnad för dig hon räknat
alla tårar salta och svarta




Fri vers av -Erik
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-07 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Erik