Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi alla måste lära oss ifrån barnsben att behärska oss


och hålla våra sinnen i balans

då livet många gånger inte är någon dans på rosor

Någon kärleksfull romans

Det kan bli mycket våldsamt

Även psykiskt mycket plågsamt

Någonting som psykiskt många gånger kan få nästan

vilken människa som helst att gå omkring

som om den vore i trance

eller får den att göra det mest sinnessjuka

Hänga upp sig själv i midsommarstångens ena krans

en midsommarafton

Och då man förmodligen till kärleken känner att man har

fått sin sista chans

och vill inte vara med något mer

Då ingen eller inget emot en längre ler

Det är väl kanske så man känner sig många gånger

när samhällsklimatet

bara hårdnar omkring en, antar jag..


Vi alla måste lära oss ifrån barnsben att behärska oss

gentemot varann

då man inte emot en annan människa höjer sin hand

För då så måste det väl ändå vara bättre att vi sätter

varandras hjärtan i brand..

Ken Cassel
7/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-07 00:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Visst är det så...det är bättre att hålla sams, i kärlekens tecken...
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel