Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen gryr..


Lågan från det tända ljuset, gör bara myskänslan större!
Musiken jag älskar och kan ha på random gör så jag ler och dansar!

Lågan kan även få mig att känna vemod, men i dag känner jag för att dansa!

Fylla hjärtat med värme och ömhet och kärlek, leva ut mina känslor och drömmar!

Den lilla lågan stärker mina känslor idag, idag flyr jag bort och rensar mitt innersta.




Fri vers av Angel of love
Läst 224 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-07 10:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Skönt..
2012-12-07

    ej medlem längre
Du skriver så fint! :)
2012-12-07

    ej medlem längre
sväva...dansa ut över universum....
njut..*
2012-12-07

    Anki.A
Så bra text !!
det smittar av sig
glädje
kärlek
värme
ömhet
och musik att dansa till
2012-12-07

  Lars Hedlin
Underbart..att få vara just i det perfekta Nuet!
2012-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Din känsla smittar av sej...nu ska det städas till musik...
2012-12-07

  E.Eriksson
Åh vilka härlig känsla. Att ha en myskänsla är det allra bästa! :)
Även att kunna dansa loss till musik.

Även en liten låga kan stärka oerhört mycket :)
2012-12-07

  Federico Romano
Dansa & musik det känns som år har gått sen sist..
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love