Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värd att leva för

trots att jag plötsligt
fick en annan, trasig kropp och leva i
trots att min tillvaro reducerats
till stunder då jag vaknar
och stunder då jag somnar
så faller snön fortfarande
tåg anländer och tåg avgår
människor sjunger
och människor föds

att du var en sådan liten del av världen
att jag valde en sådan liten del av världen
att leva för
kanske den enda delen av världen
värd att leva för




Fri vers av 99knivesinside
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-07 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside