Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betänk...


UTVANDRING




Lämna allt
slitas sönder
byta skjorta
gå i motvind
möta murar
ta språnget
flyga bort

Nya vägar
vara modig
nya vänner
andra berg
lära nytt
ändra seder
utstå hat




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-07 21:05



Bookmark and Share


  Dito VIP
streta,vandra vidare,gå sin egen väg:)sa din fina vers
2012-12-08

  chrissie
Ja, förändring av olika slag gör ont,, men som ibland blir gott, och ibland inte
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP