Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

hon
han
den
det

vi
knullar i eterns alla bäddar
bland cyber kristaller
glittrar ner över staden
rymden tar emot
sänder åter
strilar genom masterna
ner mot er
störtar vi
passa er jävligt noga
vi är överallt
honhandendet




Fri vers av mikrostoft
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-08 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tar in mikrostoft

nynnar visorna (vi-passionen)

leds
(ej i blindo)
(nej, i rus och klarhet)
av vi
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

mikrostoft