Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Wiktor


Min lilla Stjärna


Lilla Stjärna, vem är du

som jag fått i min famn.

När ditt leende går mitt hjärta till mötes

försvinner vad år och vad tid det är nu.

Bakom dina ögons glitter

skymtar din själ.

Och världen, den ser vi i nya färger

tillsammans, mitt barn och jag.





Fri vers av Katinka VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-08 11:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Skön känsla varm och kärleksfull
2013-03-20

  Jordgubbsodlare
"När ditt leende går mitt hjärta till mötes" Fullträff! Inspirerande dikt, tack för det!
2013-01-06

  Nina Nightwish
Vad vackert och nära
2012-12-31

  livsdans
Ja...vad härligt...att vara med sitt barn öppnar för många poetiska tillstånd!
2012-12-29

  ULJO
Fint förmedlat
2012-12-08

    ej medlem längre
Skööön känsla!!!!
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP