Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrtio hemligheter plus 12 löften.

Alla knektar har nu stuckit
kvar står drottningen av Canterbury
och kungen av klövern.

Bakom ladan står grabbarna
och leker med en hagelbössa.
Lerduvan ger sig av.

Vädret blockar en tanke och två.
Sierskan snuddar på sanningar
hennes kort flyger iväg av en vindpust.

Daniel tror att det finns ett ställe
där vattnet smakar som vin.
Men Daniel är en full nykterist.

Femtiotvå tjuvar smög just förbi
vakten till elfenbenstornet.
Musiken spelas fortfarande av den galne.




Fri vers (Fri form) av Ceseus
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-08 12:27



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Många intressanta symboliker, men det saknas en röd tråd
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ceseus
Ceseus