Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har syndat, så förlåt mig....




Jag vill inte låtsas


men dina val sårar och inte ville jag av alla

fastna mellan lögner och sanningar


jag av alla

som vill vara ett föredöme för andra


som alltid lever efter renhet och bön

jag har syndat och Gode Gud



förlåt mig

förlåt






Fri vers av genni VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-08 19:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Du är förlåten.
2012-12-31

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat
2012-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Människor har ingen makt att förlåta synder.
2012-12-09

  Lavinia Röd
Okej då, jag förlåter dig :)
2012-12-09

  Larz Gustafsson VIP
1 Joh 1:9
2012-12-08

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP