Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
istället för skidori


snöskyffeltango

lördagskväll
vi tittar in
i en röd solnedgång
mot en isblå himmel

våra steg knarrar
i vintersnön
tankar som snurrar

vi undrar över mycket
vovven och jag

precis kommit iland
från ett köldhav
en hytt där värmen
inte räckte till

fångsten sumpad och klar
tomas skulle på fest

jag ska såga ved
och värma huset

snö på söndag
nattjobb
snöskyffeltango

längtar efter värmesnöskyffeltango




Fri vers av tom boreland
Läst 470 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-08 21:32

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig! Gillar denna.
2012-12-15

  anits VIP
så fint målande och vardagsnära skaldat
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland