Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att gömma sej i gammalt groll utan att se vägen ut bara trassla in sej i sin egna tankars vinkelvolt.


Bitterhetens val ...

När egen bitterhet är här
Då mot helvetet det bär
Sinnet ditt blir hårt
Allt blir till i livet svårt
Men glöm allt gammalt groll
För inget spelar längre någon roll
Du måste det förgångna gömma
Sluta om hur det ska vara drömma
Se verklighet som den bör
Annars blir din glädje skör
Sätt lyckan under din lupp
Mot tungsinnet gör en kupp
I tankar sätt ett stopp
Bäst för sinnet o för kropp
Sen komma lycka o glädje igen
Och bitterhetens vind känns len




Fri vers av Jack_iX
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-02-16 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX