Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cape Agulhas

Hon säger, du.
Han säger ingenting.
Hon säger, du!
Han väntar.
Hon säger, du lyssnar aldrig på mig.
Han lyfter blicken och ser en främling.
Ögonblicket innan vågorna slår mot klipporna är det sista.




Fri vers av Leonardo
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-02-16 16:46



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
..och jag säger "läckerbit"..

...menar "läckerdikt"....:)
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Leonardo