Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mea culpa

Jag bär på
all sorg
och känner skuld
inför
mänskligheten

Jag väntar inte
på tröst
bara på förlossning
med
kejsarsnitt




Fri vers av Leonardo
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-02-26 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonardo