Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag jag jag

Kaos råder i mitt universum.
Jag har tappat bort min filofax.
Min favoritmugg är inte diskad.
Mitt raklödder är slut.
Och du bara står där utan
ditt underbara leende som
kan skapa ordning
i mitt egoistiska kaos.

Utan att dra en djup suck
vänder du mig ryggen.
Utan att säga något går du
ut genom den dörr du så många
gånger slängt igen.
Utan att ens stänga den
lämnar du mig ensam.
Utan mitt raklödder och
med en odiskad favoritmugg
i min högra hand.




Fri vers av Leonardo
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-02-26 10:33



Bookmark and Share


    Jess81
oj..riktigt riktigt bra..med vardagliga liknelser fångar du en stor känsla och målar upp starka bilder.
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Leonardo