Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar

Damm under hennes säng
Smulor i hennes brödrost
Hår i hennes avlopp
Mögel i hennes bröd
Is i hennes kylskåp
Popcorn i hennes soffa
Eller en sten i hennes
högra sko
vill jag vara




Fri vers av Leonardo
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-02-26 10:40



Bookmark and Share


  Mögelhud
Fantastisk. Helt fantastisk.
2008-07-15

  Wretling
AH mysigt :)
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Leonardo