Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite att förlora

Allt gick runt
Ensamhet
Världen virvlade
Cirkus i mitt centrum
Vakuum
Denna karusell
Vilsen
Jag blundar
Tvekan
Tar det första
Steget
Stillhet i min
Rymd




Fri vers av Leonardo
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-02-26 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonardo