Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Försöker gripa
någonting
förlorat
jag minns ej vad

Känslan av saknad
hänger kvar
liksom lukten
av någonting
blått




Fri vers av Leonardo
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-02-26 10:25



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Så, nu tar jag tillbaka "otacksamme",

"du vet väl Leo att tjejer gillar inte o vänta",

ha det bra o tack för ditt tack brev!

//Mvh Loredana
2006-02-26

  Last Word Spoken
Morgon Du otacksamme,

man ska öppna sina kommentarer
och svara; tack för din fina kommentar,

"fin din dikt"

så ta och svara; Tack Loredana för din

fina kommentar, mvh Leonardo!

Så, börja morgonen med o va
trevlig och tacksam så kanske det blir bättre...
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Leonardo