Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött och slö nästan död

Trött och slö nästan död
vad gör man inte för lite bröd
Jobbar med smärta
så andra kan berätta

Hur man dog med ära
och slet för sina kära
Då sakta sänker sig mörkret
och sanningen styrker

Klipper av banden
om att jag var svag i anden
Jag såg frisk ut
vem kunde trott att jag var en sjuk en

Alla är i efterhand kloka
ingen vill bråka
Ändå var det just de som övergav mig
mina falska vänner i regeringen var ett värsting-gäng




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-09 18:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP