Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar min tjej

Jag saknar min tjej
vilken grej
Blev jag kär hux flux
vilken lyx

Jag trodde mitt inre var dött
inte att det skulle bli återfött
Hade gett upp hoppet slutat tro
att jag skulle hitta kärlekens tråd

Nu gäller fritt fall
skiter i allt
Det får bli varmt eller kallt
jag satsar allt

Vet att farorna är gigantiska
chansen att lyckas mikroskopiska
men mitt liv har gått på kryckor
drabbats av kärlekens olyckor

Nu går sista tåget
vill inte till ensamheten återgå
Vill ha någon att krama
kyssa älska bara

Jag vinner aldrig om jag inte försöker
kastar mitt gamla liv akteröver
Skriker så det överallt ekar
nu är det allvar, slut på lekar

Jag ger dig allt jag äger
dyrkar marken du går på
Jag vill inte ha någon annan
tatuerar in ditt namn i pannan

Jag älskar dig älskling
jag hoppas du är bara min
Din uppenbarelse ger mig feber
gör att jag åter lever











Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-10 10:28



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Underbar hyllning till kärleken!!
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP