Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende



litet och svagt
tas inte på allvar
glöms bort

men,

det lilla blir större
det svaga blir starkare
faller bortom kontroll
dränker själen


när begäret tagit allt av värde
kan en öppen hand
vara allt som krävs




Fri vers av J.Larsson
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-10 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson