Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Uggla, släkt på väääldigt långt håll genom ingifte (förfadern var brukspatron), desto mer besläktad genom de kassettband man hade med honom i mellanstadiet, humorn och de intelligenta texter han fortsatt skriver


Aforism: Nordstiernan

***

För kung och fosterland
facula solare
facula lunare

För allt guld och alla gröna skogar
för allt som här har varit
för allt som här nu är

12 Nov 2012

L Patrik W Johansson

 

länk:

youtube

e-bok:

Nordstiernan




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-10 11:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för detta!

Jag gillar Uggla och har alltid gjort.
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP