Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nero contro bianco ( tanka )

merlo e gazza

in mezzo a la neve

è visibile;


contro il bianco neve

è nero un colore



" svart mot vitt "


koltrast och skata

mitt i snön

är synliga;

mot den vita snön

är svart en färg




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-10 14:21



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jizzes anamma mia! Den gör sig riktigt vacker med italienska klangerna! Bello bello!!
2012-12-10

  Federico Romano
Brava.. Vai avanti
2012-12-10

    ej medlem längre
multo bello!*
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran