Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Himeji- slottet i Japan kallas för " Den snöiga hägern " för den vita exteriörens skull


himeji ( haiku- form )

kou haruka ku


haku hiideru shiro


bou arawasu


avlägsen vacker natthäger,

vitt drömslott;

levande illusion


distant beautiful night heron,

the white beauty castle;

existing illusion




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-10 17:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin text till en vacker bild...
2012-12-10

  Federico Romano
Ohoio! Nagashi Taran San..
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran