Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle och hans vänner riskerar dödsdom. Juryn sammanträder.

 

 

 

Stå upp alla!

 

 

De som håller på Treenigheten

Kalle Anka med vänner

gris

julklappar

s.k. gammaltroende

 

tar ett steg åt något håll

 

 

De som önskar sig något annat

s.k.  en ny tid skall komma-anhängare

 

tar ett steg åt något annat håll

 

 

 

Juryn finner att de svarande K. Anka med vänner

nej förresten

ajournering

Slutplädering en 23 december

 




Fri vers av flygia
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-10 18:39



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
I tryckfrihetens namn röstar jag ICKE SKYLDIG ehuru jag är nog så trött på Walt Disney.
2012-12-24

  Dufvenberg


Högspänning:)
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia