Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tårarnas spår

jag gick i kväll

i dina tårars spår...

följde åarna,

nådde till deras

källor...

..samlade urtårar ur dem

för att begrunda dem

senare hemma...


jag grät med dina

urtårar ut...


ur min gråt med dem

flöt en förståelsekärna

som öppnade sitt

visdomslås,

talade om för mig,

att jag inte var

orsak till dina

ursprungstårar...


..och mitt i min

sorg över din-

i mina tårar-

såg jag spår

av glädje




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 463 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-12-11 01:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar
2012-12-17

    maija tuori

Otroligt vackert..
2012-12-16

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA" av detta fina!
2012-12-14

    Bo Bjelvehammar
bilden är osannolikt UNDERBAR
2012-12-12

  peter markurth
bra flyt
2012-12-12

  Niclas Petersson VIP
Just där finns hoppet.
Vackert.
Gillar.
2012-12-12

  livsdans
Vackert...klokt!
2012-12-12

    jamming223
Oj, wow, så flödande vacker :)
2012-12-11

  Ljusletaren
Fantasktisk text med så många fina ord som urtårar, visdomslås och mycket mera /kram
2012-12-11

  Rise Little One
ljuset finns alltid i slutet av tunneln ...
2012-12-11

    ej medlem längre
Väldans vackert skrivet.
2012-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker mycket om dina ord...själv är jag en sån som gråter när andra gråter, till och med på film...skönt med glädjespår i tårarna...
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran