Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild av en människa

framför allt känslan av förlust
efter en tvillingsjäl, alltid avlägsen
alltid en bild av en människa
som en idol på nattduksborden
hos de gudsfruktande

alltid en idé om en koppling
ett näringsrikt regn




Fri vers av 99knivesinside
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-11 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside