Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med skulder upp över öronen


så skulle man egentligen behöva råna en bank

Men eftersom man inte tar till våld för pengar

så får man väl göra en så kallad rifi fi kupp

och borra sig in till banken

Jag undrar nu hur många riktigt skuldsatta inte har

tänkt den tanken någon gång

För de som nu har gjort det kan ju räcka upp en hand

Ja, jag har tänkt den tanken många gånger

Men som tur var så är ändå steget ifrån tanke till handling

ganska så lång

Så därför låter jag bli

Men jag hatar att gå fattig

Men vem gör inte det?!

Så det är bara att ta till och kämpa vidare

Jobba och slita för att få kunna handla på krita

Men tänk om jag hade varit lika duktig på att sparka boll

som Zlatan

Ja, då hade man haft sitt på det torra

För det han tjänar på ett par månader kommer jag inte

ens upp i

efter att ha jobbat ett helt liv

Lyckliga Zlatan

Men det är han väl, väl värd då, antar jag?!

För i vilket fall som helst

Allt gott till honom för han verkar vara en riktigt bra kille..

Ken Cassel
11/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-11 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel