Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklart att det finns andar runtomkring oss


För jag kan ofta känna av deras närhet

Så de finns där men syns inte och kan därför inte göra

sina röster hörda

Men lik förbannat så finns de där

Ja, de är bortgångna med vetskapen om att de aldrig mera

kan komma tillbaka till livet igen

Och kanske några av dem är bortgångna gamla vänner

som titt och tätt håller koll på en

som några slags skyddsänglar..

Ken Cassel
11/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-11 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra..känner som du !!!
2012-12-11

    ej medlem längre
med risk bli stämplad som tokig... jodå andarna finns ikring oss...
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel