Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..kanske man ska bolla lite mer med nystan.. låta andra..


virka sticka sy väva eller jonglera

[så har man tid på sig att fundera på färgerna]

 

 

ibland finns orsaker giltiga nog

att inte ta upp en tråd

 

ibland finns verkan giltig nog

att inte ta upp en tråd

 

ibland behövs varken orsak eller verkan

för att ta upp en tråd

 

 

när det man behöver ta upp

redan finns som ett nystan

 

upp till annan

 

att ta upp

 

 

[så har man tid på sig att ta tid på det som tar tid
eller börja lösa korsord istället]

 

 

 

ibland finns nystan giltiga nog

att jonglera med

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-11 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri