Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden


om det fanns någonting
det var nog ingenting
något sår
kanske ett år
jag bugar
bry dig
så längesedan
hitta det sanna
om du vill
kasta spjutet
totalt rakt
rätt hårt
in i mig




Fri vers av Marvin
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-11 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin