Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två förhållningssätt...


ensam i egna spår

så himla snabbt står

i egna spår ensam...


...dörren låstes ljudlöst...

hördes skratt utanför, avlägsnande

steg...tystnad...


tårar ända från barndomen

stiger upp...kräver vuxen

besinning...tar till tankens

skärpa..putsar skölden

med tårar...ingen ser

ensamheten...ingen ler

kontra:


i ens inre rum
dörrarna låsta

inga ljud andra
än egen andning

tänka på den en stund

vänja sig vid
någonting som alltid
funnits

ansiktet känns levande
minerna gör sig till

någonting vill finnas och
påminna om liv

tala om ingenting
som sådant
som inte finns
vid liv




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-12 16:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En eftertänksam och fin text som speglar hur vi människor kan välja olika vägar att hantera det livet för i vår väg.
2012-12-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Allt som var
man i sig har
och det tar sin
plats och form
även frånvarande
kan det ta en med
storm enorm men
visst prat en inte når
man står liksom
på ett annat spår...
En text att
fundera på...
2012-12-12

  Dufvenberg


En eftertänksam och finstämd applåd.
Den här tycker jag om.
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran