Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön faller och vi med den


Allra helst när det kommer till trafiken

Men det är ingenting att gråta över

För som Robban Broberg brukade säga

Varför ligga i leran och sörja när man kan vara på hal is

och ha det glatt..

Ken Cassel
12/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-12 10:02



Bookmark and Share


  Annika Persson

på hal is
som en hal orm
på skridskor, eller?


2012-12-12

  Lynx63 VIP
:) hihi
2012-12-12

    ej medlem längre
Nej, Lundell skrev låten (Kens titel) men som han säger i texten så var det Broberg.
2012-12-12

  peter markurth
e ju litet sänning i körandet nu....litet adrenalin, skåne är ju dåligt plogat, skåningar kan ej köra på vinterväglag.....
2012-12-12

    ej medlem längre
Du! Var inte detta Uffe?
2012-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Haha...det va kul...ha det glatt du, men slå dej inte...
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel