Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kärleksfulla pingvinen


När en manlig pingvin ska skaffa sig en kvinna

för första gången

så är det tre steg som gäller

För till och börja med så måste han ju hitta en kvinna

För det andra så måste han ju ta reda på

om hon är singel

Och för det tredje

Smöra för henne genom att ge henne en fin sten

Och fungerar inte det så bygger han henne ett litet bo

av stenar

Och då blir hon så glad och brukar som oftast

släppa till...

Ken Cassel
12/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-12 10:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilket gulligt pingvinliv!
2012-12-12

    ej medlem längre
Ja,visst är de underbara!
2012-12-12

    ej medlem längre
Släppa till...;))
2012-12-12

  Lynx63 VIP
Fniss, en bra text att vakna till :)
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel