Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små vinterfåglars komihåg ( tanka )

hinna hitta mat,


se upp för alla faror,


ordna nattlogi,


hålla ihop med sina,


säkra skydd under mörker


winter bird remembering list ( tanka )


lot to think about:

to find food and eat it up,

seek shelter in time,

stay together with others

keep safe under the darkness




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-12 14:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat, jag matar småfåglarna
här vid mitt hus
2012-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Jag matar småfåglarna utanför mitt hus...då slipper de i alla fall leta efter mat...
2012-12-12

    ej medlem längre
söt, och fin!...
2012-12-12

  Marianne Räf
Gäller även små mänskor-
2012-12-12

  Madeleine Richter
Och rådjuren som letar mat här på berget ... önskar att de kunde gå i ide
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran