Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"huuu hemska nejsägare!! fy satan i gatan så otacksamt!" -Gränstemat; insp. youtubeklipp av gråtande barn över julklappsstrumporna... - Nej, vill inte ha!! NEJ! - barn lär..oss. Varför glömmer vi..


nej

 


knacka gärna på min dörr
jag öppnar nog senare än förr men det finns giltiga anledningar



jag tackar aldrig nej
men det finns giltiga orsaker att inte tacka ja

det finns förhinder och tidsbrist och måsten och jäkt
det finns världens vedermödor och förseningar

och det finns anledningar att undra om där finns en ursäkt godtagbar
men jag tackar aldrig nej


jag tackar aldrig nej
för säg
vad ska andra tycka om jag gör inget som helst

 

inget
och bara helt enkelt

tackar nej

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-12 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri