Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hajar du?!


Eller fattar du dåligt

Måste jag bokstavera det för dig

Jag vill inte ha någon hajfens soppa

Och jag bryr mig inte om de är något slags potensmedel

för många människor

Så ge fan i hajarna

Hajar du nu då?!

Över hundra miljoner hajar får sätta livet till varje år

på grund av deras fenor

Det är ju helt sinnessjukt många

Så snart finns det väl inga hajar kvar och ekobalansen

i havet havererar...

Ken Cassel
13/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-13 11:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bravo...säg ifrån bara...
2012-12-14

    ej medlem längre
Bra att du ryter om detta!
2012-12-13

    ej medlem längre
bra...
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel