Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...bara små tankar så här i juletid...


Tankar i advent...


Tankar
I advent
Så många tankar
Om kärlek
Om vad som är sant
Om vad som är drömt
Om vad som är verkligt

Tankar
I December
Så många tankar
Om dej
Om hur du är
Om hur vi hade blivit
Om du velat mej då
Om du ville mej
Nu

Tankar
I juletid
Så många tankar
Om livet
Som sakta försvinner ifrån mej
Rinner mellan mina fingrar
Som sand
Som vatten
Som dagar
Som har ett slut

Tankar
På då du kom blå
Till mej
Så många tankar
På att du nog tänker
På någon annan
Inte på mej
På någon annan
Men jag vill inte veta
På vem
Vill inte se dej
Med någon annan
Vill inte veta
Om du har någon särskild
Som inte är jag

Tankar
På dej
Som far runt
Som yrande snö
Som virvlande vind
Som något som bara snurrar
Men som aldrig
Finner ro
Aldrig stannar
Bara fortsätter och fortsätter
Inuti mej

Tankar
I julens tid
På små stunder
Små ögonblick
Små leenden
Små vackra ord
Du gett mej
Som du ännu ger mej ibland
Som jag bär med mej inuti
Som du säkert
Har glömt
Men som jag aldrig
Glömmer

Tankar
På hoppet som aldrig dör
Om längtan som aldrig försvinner
Glöden som aldrig falnar
Bara små tankar

Inget särskilt

Bara tankar
Som jag tänker

På dej…



TT / HSGK

© 2012





Fri vers av TT
Läst 442 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-13 13:44



Bookmark and Share


  Maiah VIP
enormt vackert
2012-12-20

  Angel of love
Underbart och varmt!
2012-12-13

    ej medlem längre
Vilka underbara varma tankar du har.
2012-12-13

  wildah
Så kärt och ömt!
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT