Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
banshou is also all obstacles, all universe


aogu banshou ( senryu )

miru seishitsu


suru miru kyouguu


aogu banshou



" respect all nature "



take care of nature


practice taking care of environment


respect all nature, all creation




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 440 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-13 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som är självlysande i sin styrka.
2012-12-13

    ej medlem längre
bra..!
2012-12-13

  Dufvenberg


Respekt för dina ord.
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran