Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen närmar sig med stormsteg

Julen närmar sig med stormsteg
för mig är den ett bombnedslag
Tänker på mina barn jag inte träffar
och samhället som dem bestraffar

Eller kanske de inte vill ha en far
åtminstone inte sin biologiske far
Han som av sjukdom och lurendrejeri
snart som människa är utagerad

Deras mamma var prostituerad
men i Sverige är sanningen inte motiverad
Hon är en bättre mor
även om hon begår hor

Pappan är en elak man
förtjänar att leva ensam
Skit i om det är hårt och osant
han är utan pengar i onåd och satt i pant

Alla svenska män är Talibaner
därför ska de hängas i lianer
Ha syra i ansiktet som hämnd
jämföras med djävulens eld

För i Sverige är en kille
ingenting värd om han inte är stor dirre
Då är han värd att vara far
även om han är psykopat




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-13 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP