Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom sjöng

Det var en kör som sjöng idag. Jag stod där och tittade på dom. Undrade vad dom gjorde där? Förstod väl det men ändå. Där var dom. Och jag kollade in dom. Ansikte efter ansikte, mun och röst. Sjöng. Där hade dom tränat, samlats. Från kontoren gicks det till träning och stämmor. Hemma satt dom med familjen och ursäktade sig för att nu måste jag gå, kören. Jag tänker mig att dom blev glada av att träffas. Ge hals. Tillsammans. Bakom gomseglen prövades ljuva toner, för att skapa, något av mening. Från buss och spårvagn, med väskan i hand kom dom. I trappan där för oss. Mitt i allt.




Prosa av hansensson
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-13 22:26



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Ja, en del drar sig inte ens för kyla och slask
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson