Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går under jorden


Försvinner i vimlet av människor

Gör mig så liten jag bara kan för att inte dra

uppmärksamheten till mig

medan jag bara gräver mig allt djupare och djupare ner

i avgrunden

Så snart är det ingen som mig ser

Jo, jag finns där men syns inte

För där står jag för mig själv lite i skymundan

medan jag bara håller på och ler

För som osynlig och utanför systemet så kan man inte

önska sig så mycket mer..

Jag går under jorden och gör mig osynlig!

Ken Cassel
13/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-13 22:55



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Så trist, att gå under jorden menar jag.. ser mer ut som skugga av en tanke.
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel