Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han letar nu efter nåd i de förlorade drömmarna


De som nu aldrig fick chansen att komma till skott

och bli helt sanna

De som numera har drunknat och tynat bort

helt ensamma

för att aldrig mera ge en sken av att drömmar kan slå in

För nu är det kört

Tiden har tagit ut sin rätt för att de ska kunna bli

så granna

som han hade dagdrömt om ända sedan han var liten

Förbannat också...


Han letar nu efter nåd i de förlorade drömmarna

De som nu aldrig blev till eller av

då han nu hoppas att han ska få deras förlåtelse

en vacker dag..

Ken Cassel
14/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-14 00:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En mycket stark och berörande text
2012-12-16

  Lynx63 VIP
Bra träffar mitt i prick..............
GILLAR :)
2012-12-14

    ej medlem längre
Stark och fin text.
2012-12-14

  Peter Olausson VIP
fin, vemodig text!
2012-12-14

    ej medlem längre
mkt bra helhetsbild.....
2012-12-14

  Federico Romano
Bra tyvärr känner jag igen skedena i dikten, så dikten träffar..
2012-12-14

  peter markurth
denna var stark....blad det bästa jag läst av dig
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel