Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelben

 

När du lutar dig fram

för att kyssa mig.

 

Och

 

skuggan träffar på rätt ställen.

 

När doften av dina nyckelben

fyller mina sinnen.

 

 

Finns bara vi.

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 375 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-14 11:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Förenande fint
2013-03-01

  blaite
Vackert
2013-01-08

    ADI Nehlin
härlig känsla..fin
2013-01-07

  Blåbäret
fångad magi och rätt nyckelben vet hur det öppnas
2012-12-14

  Marianne Räf
Poetiskt & sensuellt.
Romantisk. Gillar dikten!
2012-12-14

  Magnus P.
Enkel men helt underbar text som verkligen är talande.
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose